Zvonko Milojević

Rođen 1971, Jagodina, Srbija Zanimanje: Bivši fudbalski golman

Zvonko Milojević, 44 god.
Jagodina, 
fudbalski
golman

Za prvi tim Zvezde debitovao sam sa 17 godina, sa mojom Zvezdom osvojio titulu klupskog prvaka 1991.godine. Posle toga me fudbalski put odveo u Belgiju gde sam branio punih 10 godina. Sve do tog kobnog 15.novembra  2007. godine kada sam na auto-putu kod nemačkog grada Ahena doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Na moj audi je od pozadi naleteo kamion i gurnuo me na šleper koji me je vukao 300m, a posle toga sam se tumbao. Puna tri sata su me vadili iz smrskanog automobila, a punih 6 sati je trajala prva operacija. Doživeo sam prelom lobanje, krvarenje u mozgu, prelom donjih ekstremiteta i prelom kičme. Punih 12 dana sam bio u komi i nekoliko puta operisan.

Danas često sebi postavim pitanje: Šta sam bio, šta sam sada? Znam da ću teško ponovo moći da trčim, ali bilo bi mi dovoljno da napravim samo desetak koraka. Ustajem rano, vežbam i ponovo učim da hodam. Po prirodi sam veliki borac, savest mi je čista, pokušao sam.

Od prijatelja sportista sam čuo za Šumske kapi. Pričali su mi da se radi o izuzetnom proizvodu koji im puno olakšava proces treninga. Da se uz njega organizam brže regeneriše, vraća utrošena energija i normalizuje metabolizam. Na njihov savet odlučio sam i ja da ih probam. Posle 3 meseca korišćenja mogu da kažem da su rezultati iznad svih mojih očekivanja. Nemam više spazam mišića, smanjili su se bolovi, pokretljivost i cirkulacija mi je znatno poboljšana, toplije su mi noge i ruke, pokretljivije. Imao sam hormonski poremećaj sada ga više nemam.

Hvala prijateljima iz sveta sporta koji su mi ukazali na ovaj proizvod i čoveku koji ga je napravio, bioenergetičaru Draganu Stamenkoviću. Da su se obistinile prognoze lekara iz Nemačke, bolje bi bilo čoveku da umre nego tako da živi. Govorili su mi da ću da se hranim na kašičicu, da ću samo ležati u krevetu, neću moći da pričam, da ako budem uspeo da sedim to će biti vrh… Kada bi me videli da vozim automobil, pocepali bi svoje diplome.

Zvonko Milojević o Šumskim kapima:

 
Šumske kapi u poseti Zvonku Milojeviću – Ribarska banja 28.09.2016.godine