Mirjana Pavlović

Mirjana Pavlović, 1943.godište, penzioner,  Požarevac

Mirjana Pavlović 1943, Požarevac1

Mirjana Pavlović, 1943. godište
Požarevac,
penzioner

Živim sama u domaćinstvu u zgradi bez lifta na drugom spratu. Kao i kod drugih ljudi tako su i meni moje godine donele određene zdravstvene probleme. Pogotovu zadnjih 4-5 godina zbog loše cirkulacije i bola u nogama imala sam strahovitih problema kad god trebam negde da izađem. To je podrazumevalo spuštanje i penjanje uz stepenice, što mi je uvek zbog bolova pretstavljalo svojevrsni napor. Takođe patim od povišenog krvnog pritiska. Inače sam ceo svoj radni vek provela kao apotekar radeći u Požarevačkoj gradskoj apoteci,tako da sam dobro upoznata i upućena u lekove i preparate koje se za moje stanje primenjuju. Uz svog doktora ne znam šta sve nisam pprobala ali nije bilo nekog značajnijeg boljitka.

Za Šumske kapi sam čula sasvim slučajno na reklami na nekoj televiziji, a posle sam i pročitala u nekim novinama, mislim da je Magično bilje bilo u pitanju, iskustva nekih korisnika. Malo sam se još informisala kod nekih svojih prijatelja i čula da i neki od njih koriste i da su im dosta pomogle.

Odlučila sam da naručim paket sa 3 bočice, pošto iz iskustva znam da takvi preparati obično treba da se piju oko 3 meseca  da bi se stvorila određena reakcija organizma, mada moram da priznam da nisam bila neki preveliki optimista.

Danas mogu da kažem da preparat sa povremenim pauzama koristim već godinu dana i da sam prezadovoljna. Više mi penjanje i spuštanje niz stepenice ne pretstavlja nikakav problem, bol u nogama je nestala, a i pritisak sam normalizovala u značajnoj meri. Što je jako bitno i imunitet mi je značajno bolji, imala sam samo jednu lakšu prehladu od kad ih pijem.

Mogu samo da preporučim Šumske kapi i drugim ljudima sa sličnim problemima.

Mirjana Pavlović