Milan Grujović

Milan Grujović, laborant, 1963. godište, Kragujevac

Milan Grujović

Milan Grujović, 1963. godište
Kragujevac,
laborant

Godinama sam na leđima imao više od trideset čvorova veličine lešnika. Lekari su konstatovali da je uzrok pojavljivanja gnojnica hormonski poremećaj i nisu prepisali nikakve posebne lekove.

Kada bi me neko dodirnuo ppo leđima, čvorovi su delovali kao lanine, kao da mi je isod majce tabla čokolade sa lešnicima. Toliko dugo me je to mučilo da sam zaboravio kako izgleda živeti bez takvih problema. Kada bi mi se pak čvorovi smanjili ili nestali, ostajalo je crvenilo – konstatuje naš sagovornik.

Nov život sa „čistim“ leđima mi je započeo ošto sam mesec i po dana koristio eliksir Šumske kapi. Pošto sam mesec i po dana uzimao Šumske kapi, čvorovi su postali da nestaju, a za sve vreme koliko sam koristio eliksirpojavila su se tri, četiri, i to sitnija čvora. Siguran sam da su mi pomogle isključivo Šumske kapi, jer ništa drugo u tom periodu nisam koristio.

Osim rešavanja problema sa leđima uspeo sam da smirim i nervozu i da se posle dužeg vremena opustim. Pošto brinem o dementnoj majci, moram da priznam da sam često bio u grču, napet i nervozan. Od kad sam počeo da koristim Šumske kapi, kao da sam skinuo teret sa leđa, miran sam i raspoložen.

Mogu samo da kažem da nisam u životu probao ništa slično kao što su Šumske kapi, preporučujem ih svima.

Milan Grujović