Đorđević Ivan, 1976.godište, Velika Plana

Đorđević Ivan, 1976.godište, Velika Plana

Zanimanje: policajac

Šumske kapi sam počeo da pijem pre 6 meseci zato što sam odlaskom kod lekara i posle urađene analize krvi dobio savet od doktora da obavezno skinem kilažu.

Rezultati analiza su pokazivali povećan holesterol, trigliceride, šećer, a ultrazvukom mi je ustanovljena masnoća jetre, kao i da su ostali organi u lošem stanju, a sve iz razloga povećane telesne težine.

Kada sam počeo da uzimam kapi imao sam 154 kilograma, konstantno povišen krvni pritisak, bolove u glavi, lupanje srca, gasove u stomaku i bol u želucu izazvan bakterijama.

Nakon 4 meseca korišćenja Šumskih kapi regulisao sam probavu, krvni pritisak, smanjio kilažu, nivo šećera u krvi, a masnoću je smanjena za 50%. Nemam više bol u glavi, a probava mi je regulisana 100%.

Najviše me raduje to što sam za kratko vreme korišćenja ovog preparata skinuo kilažu sa 154kg na 139kg koliko imam danas.

Ranije sam pokušavao sa raznim dijetama ali bez uspeha sve dok od prijatelja nisam čuo za Šumske kapi i počeo da ih koristim. Svako veče pre spavanja sam pio po 5ml ovog eliksira i verujte mi da se osećam mnogo bolje.

Sada se osećam lagano i zdravo, regulisao sam metabolizam i ujutru se budim odmoran i pun energije za rad. Obzirom da se bavim veoma odgovornim, napornim i stresnim poslom uz pomoć Šumskih kapi Napravio sam balans u organizmu tela i duha.

Nastaviću sa korišćenjem kapi i dalje jer želim da održavam svoje zdravlje i potpuno regulišem kilažu. Zahvalan sam za Šumske kapi i preporučujem ih svima.